Project omschrijving

Adinda De Cooman – Loopbaanbegeleider en stress- en burn-outcoach

Adinda De Cooman werkt sinds 1997 als coach. Eerst in vzw’s binnen de welzijnssector en jeugdsector, sinds 2015 als zelfstandige.
Zij studeerde af als assistent in de psychologie aan de KATHO (nu: VIVES) in Kortrijk. Hierna volgde zij de opleidingen stress- en burn-out coach aan HRD Academie, relaxatietherapeut aan het Open Mind Centrum, rouwtherapeut aan het AIHP en loopbaancoach, studiekeuzecoach en wandelcoach aan het Instituut voor Duurzaam Werken. Op dit moment volgt zij een opleiding als perfectionismecoach.
Naast haar werk als coach geeft zij vormingen in de zorgsector rond thema’s als zelfzorg, herken stress, gevoelens vs professionaliteit, stressbeheersing in de praktijk, …
Zij is ook actief lid van het VESB (Vereniging voor Erkende Stress- en Burn-out coaches), waar zij als vrijwilligster de werkgroep ‘jongeren en stress’ trekt.

Je kan bij haar terecht voor:

  • Stress- en burn-out coaching
  • Loopbaanbegeleiding*
  • Studiekeuzebegeleiding (16+)
  • Rouwbegeleiding/-therapie

*Voor de loopbaanbegeleiding kan je een beroep doen op loopbaancheques van VDAB. Hierdoor kost een uur begeleiding jou 10,00 euro, de rest wordt gesubsidieerd. Alle info voor het aanvragen van je cheques, vind je hier: http://www.vzwvorm.be/loopbaanbegeleiding/werknemer

  CONSULTATIES

Woe
na afspraak
17:00 – 19:000

  +32(0)486.12.59.86

 adinda@mchogeweg.be

  LOCATIE

Maak een afspraak

Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk